19 Eylül 2012 Çarşamba

Mantar Çanağında Kaşarlı Tavuk


Malzemeler:
5-6 adet büyük boy mantar
1 parça tavuk göğsü
1 adet orta boy soğan
Kaşar peyniri rendesi
Pulbiber, tuz

Hazırlanışı:
Mantarların büyüklüğünü görebilmeniz için buradan buyrun.
Mantarların saplarını kopartın ve güzelce yıkayın.
180 dereceli fırında 5 dk. pişirin.
Bu esnada tavuk göğsünü çok küçük küpler halinde doğrayın.
Aynı şekilde soğanıda küçük küçük doğrayın.
Ardından soğanı bir tencerede az miktarda sıvı yağda kavurun.
Kavrulan soğanın içine tavuk göğsünüde ekleyerek 2-3 dk. daha kavurun. Bir miktar tuz ve pul biber ekleyin.
Bu esnada mantarları fırından çıkarın ve içlerine tavuk karışımından doldurun.
Onun üzerinede rendelenmiş kaşar peynirinden koyun.
Yaşlaşık 20 dk. daha pişirin ve yemeğimiz hazır.
Sıcak servis yapmanızı öneririm.
Afiyet Olsun...
Ayrıntılı resim için devamına tıklayın.

 
 




1 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...